Politicile noastre de livrare si returnare a produselor. – Pentru vizionarea pachetului Familia + bonus 1 luna pachetul Mozaic Plus , trimite un sms la numarul 1700 (tarif normal) sub aceasta forma: Acest sit foloseste cookie pentru inbuntatirea experientei. 1 luna pachetul Mozaic Plus sau 1 luna pachetul Activ. Ai uitat parola?

Va trebui să tastezi seria smartcard-ului și codul PIN de reîncărcare. – Pentru vizionarea pachetului Familia + bonus 1 luna pachetul Activ, trimite un sms la numarul 1700 (tarif normal) sub aceasta forma: In functie de optiunile pe care le alegi, ai la dispozitie diverse tipuri de cartele de reincarcare Focus Sat pentru activarea pachetelor de programe pe care vrei sa le vizionezi: Familia, Mozaic Plus (include programele HD), Filmbox, Cinema, Activ, Panonia, Total sau Complet. – Activati on-line dupa efectuarea comenzii (optiune valabila numai pentru clientii care cumpara cartele de pe acest site). Tine-ma minte Alege sau reîncarcă pe loc! Creaza un cont pentru a finaliza mai repede viitoarele comenzi, monitoriza comenzile, istoric comenzi, reduceri si oferte speciale. Intra pe site si alege cartelele prepay si … 1 luna pachetul Activ.

Ai nevoie de cartele de reincarcare Prepay - Vodafone, Orange, Telekom?⭐ Reincarca acum cartela prepay de pe altex.ro! 0. – Pentru activare prin Call Center, suna la numarul de telefon 021-406.72.20 si comunica optiunea de abonament dorita si codul de activare. Acum poti sa reincarci credit cartela prepay prin cod de reincarcare cat si incarcare electronica directa pentru toti utilizatorii de cartele.

Nici un produs in cos. Incepe cumparaturile.

Alege metoda de plată cea mai rapidă și sigură. Peste 156 canale din care 70 HD. Alege opțiunea de autentificare, dacă dorești să modifici/anulezi reîncărcarea programată, sau să vezi istoricului tranzacțiilor tale de reîncărcare.

Creaza un cont pentru a finaliza mai repede viitoarele comenzi, monitoriza comenzile, istoric comenzi, reduceri si oferte speciale.
NOTA: Perioada de vizionare a pachetului de programe ales se va prelungi in maximum 24 de ore de la activarea codului PIN.

Pentru a efectua reincarcarea sunt necesare : seria cartelei de acces, codul de activare si optiunea de abonament dorita. . Mai multe Cum reîncarci cartela Online cu card bancar, cu voucher, cod PIN, telefonic sau prin SMS. Pentru a continua vizionarea pachetului dorit, te rugam sa utilizezi codul astfel: – Pentru reincarcare automata – suna la unul dintre numerele de telefon: 0372-667.200 (*Vodafone) sau 0374-122.000 (*Orange) si urmeaza instructiunile robotului. Ne bucuram sa te anuntam ca plata pentru care ai optat iti ofera la alegere: 1 luna pachetul Mozaic Plus sau Creaza un cont pentru a finaliza mai repede viitoarele comenzi, monitoriza comenzile, istoric comenzi, reduceri si oferte speciale. (*apelurile catre aceste numere se taxeaza cu tarif normal pentru apeluri in retea si se scad din ofertele cu minute incluse).
Politicile noastre de livrare si returnare a produselor. Tine-ma minte

După ce ai achiziționat cartela sau voucherul de reîncărcare, sună la unul dintre următoarele numere de telefon: 0374 122 000 (în rețeaua Orange) 0372 667 200 (în rețeaua Vodafone) Apasă tasta 1 și urmează indicațiile robotului.