Ex-rijkswachtbaas Willy Van Mechelen opgepakt wegens cocaïnesmokkel, Neem hier een voorbeeld aan, Buffalo’s: een overzicht van de meest memorabele prestaties van AA Gent op vreemde bodem, Liselotte had riem om haar hals en deken in haar mond, maar beschuldigde ‘Facebook-moord’ wentelde zich in zelfbeklag, Wie rijdt welke koers?

En ik maak deze stap en verken deze nieuwe vorm van communicatie omdat, zoals we allemaal weten, de wereld gevaar loopt”, dat zijn de eerste woorden van Attenborough op Instagram. In een mum van tijd had hij al meer dan een miljoen volgers. Zangeres Ariana Grande schrijft geschiedenis op sociale media: sinds deze week heeft de Amerikaanse het hoogst aantal volgers dat een vrouw ooit op Instagram verzamelde. “... Brusselaar Johan Vandenhecke (36) was tot twee jaar geleden nog manager bij bedrijven als Coca-Cola en Nestlé, maar verovert tegenwoordig voltijds Instagram met zijn dronefoto’s. Concurrentie voor rivaal TikTok dus, de Chinese applicatie die de jongste dagen ve... De 59-jarige acteur Sean Penn is afgelopen weekend in het geheim getrouwd met de 28-jarige Leila George. ... Nieuwsblad op facebook Print En dat aantal stijgt nog steeds. In een mum van tijd had hij al meer dan een miljoen volgers. Tientallen Amerikaanse celebrities, onder wie Kim Kardashian en Leonardo DiCaprio, hebben woensdag hun Instagram-account bevroren. Ode aan de zonnebloemen en bruiswater met een vleugje alcohol, Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon, Heb jij ook last van ‘opblijfwraak’? De toplui van de vier grootste Amerikaanse internet- en technologiebedrijven, Apple, Amazon, Facebook en Google, zijn woensdag tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres op de rooster gelegd. Maar streef niet meteen naar de skills van danseressen op wieltjes die momenteel furore maken op sociale media, want daarvoor is enorme controle nodig. Kardashian is zelf één van de meest populaire figuren op Instagram. Op haar Twitter-account zegt ze nu “niet stil te kunnen blijven terwijl deze platformen haat, propaganda en fake news blijven verspreiden”.

Dat heeft ze beklemtoond in een nieuw interview met de Amerikaanse journaliste en feministe Gloria Steinem (86), waarvoor de twee plaatsnamen... Rolschaatsen is hip. Een groeiend fenomeen, maar voor veel vrouwen onb... Deze zomer lastte Conner Rousseau nog even een korte pauze in op Instagram, maar de SP.A-voorzitter telt sinds begin deze week meer volgers op het sociale medium dan Bart De Wever. nieuws. Sir David Attenborough (94) zit sinds donderdag op Instagram. De boycot wordt dan ook voortgezet. “Zo stijf als een robot? Tientallen Amerikaanse celebrities, onder wie Kim Kardashian en Leonardo DiCaprio, hebben woensdag hun Instagram-account bevroren. “Er is geen plan B of C”: wat als Vivaldi 1 oktober niet haalt? | Bron: BELGA

Leer hoe je Instagram kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken, je doelgroep uit te … Het koppel is al samen sinds 2016. door adm

Deze nefaste gevolgen kan het hebben, Nieuw onderzoek brengt orale seks in verband met bacteriële infectie, Levi’s en Valentino brengen samen jeans uit, Waarom Vivaldi volgens expert beter meer schulden maakt, ondanks tekort van 35 miljard euro, Oudenaarde eist compensatie voor Ronde van Vlaanderen zonder publiek: “Extra tv-aandacht in ruil voor 400.000 euro”. Met internationaal su... De geruchten deden al langer de ronde, maar op Instagram bevestigde zangeres Angèle (24) het officieel: ze heeft een relatie met de Franse influencer Marie Papillon (32). Dat om aandacht te vragen voor de klimaatverandering. Stijlvol op de rode loper zoals Olga Kurylenko in Cannes, GET THE LOOK. Het socialemediaplatform trok ook een aantal berichten in en verstrengde de regels voor politieke reclame, maar dat volstaat blijkbaar niet. 16/09/2020 om 09:25 door sgg Normcore à la Nicole Kidman, Chrissy Teigen in ziekenhuis met zwangerschapsbloedingen, Dit aten mensen tijdens de lockdown massaal in andere landen, volgens Pinterest, België goed vertegenwoordigd in top tien beste groenterestaurants, Michelin stelt voorstelling nieuwe gids twee maanden uit, Dit kunnen we verwachten van Alicia Keys haar beautylijn, Een herfsttint op je lippen die blijft zitten, ook onder een mondmasker, TIPS.

Niet op haar lichaam, wel omdat ze haar v... Meghan Markle (39) heeft het naar haar zin in Los Angeles.