The series garnered a 100% approval from 13 critics—an average rating of 8.96/10 on the review aggregation website Rotten Tomatoes , which said, " Doctor Who morphs once again into an enchanting odyssey in its fifth season, spearheaded by Matt Smith's endlessly endearing incarnation of the Time Lord." Alles van Topdokters gezien? Ik doe liever altijd iets extra’s. De geneeskundestudie vond hij makkelijker dan het VWO, maar toen ze bij het brein aan kwamen, ... Gastro-intestinaal chirurg Bas Wijnhoven is gespecialiseerd in maag- en slokdarmkanker, een ziekte die de meerderheid van de patiënten niet overleeft. In het UZ Leuven krijgt digestief oncoloog Van Cutsem een man met pancreaskanker op consultatie die geen onbekende voor hem is.

Bij de baby van haar patiënt is levensgevaarlijke bloedarmoede geconstateerd. Het is een operatie die enorme risico's met zich meebrengt.

Afl. Voor neurochirurg Yasin Temel betekent wetenschappelijk onderzoek ultieme vrijheid. In het tweede seizoen van het RTL4-programma ‘Topdokters’ staan wederom acht topspecialisten centraal. Vanaf dinsdag 10 maart is om 21.25 uur op RTL 4 te zien hoe deze topdokters omgaan met de grote verantwoordelijkheid die dit werk met zich meebrengt.

Voor zowel


Stefaan Bergé laat ons deze week kennis ma ... Borstkankerchirurg Emiel Rutgers laat ons meekijken in zijn bijzondere wereld. In het zevende seizoen van Topdokters maken we kennis met acht nieuwe dokters.Allemaal hebben ze een missie waarvoor ze dagelijks hun eigen grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk.

In het tv-programma 'Topdokters' volgen we transplantatiechirurg Dorottya de Vries en perinatoloog en foetaal chirurg Monique Haak tijdens hun werk in het LUMC.
Season 5 of Game of Thrones was commissioned by HBO on April 8, 2014, following a substantial increase in audience figures between the third and fourth seasons.

IOS.

We volgen dokter Francois van Dielen, die in zijn werk als bariatrisch chirurg onder andere zorgt voo ... De ziekte die de meeste tranen geeft in de spreekkamer van kinderarts Erica van den Akker is obesitas.

Copyright © TV Time. En een jongen die als m ... Klinisch geriater Patricia van Mierlo begeleidt patiënten die niet meer kunnen genezen en weten dat zij aan hun ziekte komen te overlijden. Topdokters wordt vanaf 10 maart iedere dinsdag uitgezonden op RTL 4 om 21.25 uur.Wil je de uitzendingen terugzien? 23 april 2014 23 apr 2014. Al meer dan dertig jaar behandelt hij patiënten met kanker in het Antoni van Leeuwenhoek te A ... Neurochirurg Wilco Peul moet een jongen opereren met een grote tumor rondom meerdere ruggenwervels. 8.

Haar 10-jarige patiënt moet opnieuw geopereerd worden, omdat er he ... Foetaal chirurg Monique Haak opereert baby's in de baarmoeder. In het tweede seizoen van het RTL4-programma ‘Topdokters’ staan wederom acht topspecialisten centraal. Hij is erg onder de indruk hoe onbevangen kinderen in het leven staan, ook al ... De 37-jarige transplantatiechirurg Dorottya de Vries werkt vaak 's nachts, omdat donororganen elk moment geleverd kunnen worden. Alle afleveringen bekijken.

Aflevering 5 (S02E05) is the fifth episode of season two of "Topdokters" released on Tue M... Aflevering 5 (S02E05) is the fifth episode of season two of "Topdokters" released on Tue May 05, 2015. 0. comment . Max size: 2Mo.

Ze krijgt bezoek van een man die ... Hormoon- en transgenderspecialist Guy T'Sjoen gaat af op een spoedgeval van een man die te veel adrenaline aanmaakt en daardoor in levensgevaar verkeert. Nog onbekend. Nog onbekend. 01.